Sunday, April 7, 2013

Malas tapi nak jugak cerita...

Assalamualaikum...

lately nieh serius malas sesangat nak update blog. hari hari buka blog nieh tapi nak taip, malassssssss. hari nieh aku gagahkan jugak lah menaip ken...

ehem. actually aku dah tak duk ipoh. hehe.. jadi orang cyberjaya ok sekarang. curlasss ok jadi orang bandar. hahah! yes, jauh dah dari encik tunang. tapi dia rilex je aku jauh jauh kan. aku pon malas lah nak mengada sangat suruh dia bagi perhatian ke hape. malas nak merajuk, merajuk pon bukan dia pujuk pon. eh?! hahah

kitew jauh jauh pon bukan sebab suka suka, kitew jauh jauh sebab tuntutan hidup. nak kerja cari rezekhi halal... :D  so far kerja kat sini ok ok je. maybe baru lagi. aku kan ambil masa sikit nak suaikan diri. *sikit masa? banyak oke, mau mau sebulan nak suaikan diri. anak bongsu la katakan, manjew gitew.. pfft

alahhhhhh hati tak rasa nak update apa apa lagi la buat masa nieh. nanti nanti lah kita story panjang panjang lah yedak. :D

adiossss

No comments:

Post a Comment