Wednesday, August 10, 2011

Berbuka puasa bersama abang2 dan kakak2 ipar dan emak tersayang :)

salam...

Last week alhamdllah dapat juga balik perak. berkat niat yang suci lagi murni nak sambut ramadhan bersama emak tercinta di makbulkan. alhamdulillah... 3hari berbuka dengan mak, memang terpancar kegembiraan dia bila anak dia sama2 sambut ramadhan. alhamdulillah. then masa aku nak balik melaka mak nak join pergi rumah abang, so aku pon bawa lah. sampai rumah abang kteorang berbuka bersama. abang aku yang kat dengkil pon join skali.memang sangat meriah. so, kakak ipar aku masak sangat special, nasi ayam goreng bersama bijan. :) then abang aku beli juara murtabak. haha! memang best. *macam karangan budak darjah 6 dah. hehe. jom lyn gambo jela.

haaaa.....ni kuah durian yang aku mengidam la sangat2. sampai je umah, salam2 cium2 mak semua terus ckp"mak org teringin sgt nak makan durian" then esok pagi aku bagun, mak dah beli sebiji durian yang berharga rm11.50. sebijik je ohkey rm11.50. mahal gile! terima kasih mak. terima kasih Allah kurniakan mak yang paling best in the world pada hambamu ini. sayang mak sangat2.

ni la ayam goreng berbijan..mmmm dap nyeee

antara buah buahan yang ada pada malam itu :)

semua bersabar menanti kedengaran waktu azan :)

ok, ready tuk baca doa.. ke dah baca eh time nieh?? heehe

i love my family so much ^_^


5 comments:

  1. macam makcik sudaaa... haha ;p

    ReplyDelete
  2. wahh..syoknya makan banyak..cam teringin nak makan ayam goreng bijan tuuu!

    ReplyDelete
  3. woot woot. jom kte goreng sesme nk?

    ReplyDelete