Sunday, August 7, 2011

Pungguk Alin? apa tu??

video

salam... ok, video nieh baru jeh amik tadi. actually tadi kteorg g tgk cite captain america mid nite. so pas tgk cite tu, alang-alang terus g sahur. time tu around kul3 mcm tu. cite pny cite, ada la scene yg menarik, so aku pon rakam. kes: pungguk alin or pungkoq alim? konpius sudaa.. ok, member kteorg aka bf maria nieh nama halim. so, paham2 jela dah bunyi dekat2 mcm tuh kan, so mmg kne bahan hbs la. mcm mane bley terkeluar isu nieh bila bual2 pasal lohgat negeri masing2. well, aku and maria org perak, fiza, cik moon n halim org johor, so nak test la skill bhs negeri masing2. mula2 bhs jawa then melalut la sampai pungguk alin nieh. aku pon xthu ape tu pungguk alin *bahasa perak. korang juz dgr video nieh sampai hbs jela ek. selamat mendengar :)




aku mls gle nak update blog sejak 2menjak nieh, so ayt pon gna ayt sms jela ea.



3 comments:

  1. dah start malas ler tu..haha

    ReplyDelete
  2. hahaha... mcm2 laaa.. ingat org utara je ada perkataan tu>> tp lain sebutannye :D

    ReplyDelete
  3. aku pon xtaw ape itu pungguk..haha..

    ReplyDelete