Sunday, August 21, 2011

Update Laju-laju.

salam..

ok, aku sibuk sedikit minggu nieh sebab minggu exam and ianya sudah pun berakhir...yeup, saya sudah tamat ijazah sarjana muda kejuruteraan elektronik computer. syabas alia! hehe.. nak beli hadiah kat diri sendiri la nanti tanda penghargaan pada diri sendiri. *poyo~~ lalala.. ok, aku macam tak sempat nak jumpa semua kawan2 utem, kwn2 class so kat sini jela aku nak buat ucapan sket. "kwn2 utem saya minta maaf kalau saya ada buat salah, minta maaf terkasar bahasa, minta maaf segala kekurangan and minta maaf kalau ada terlepas pandang apa2 yg buat korang kecil hati. and terima kasih 4 every things! i ♥ u olls~~" *haha, copy paste.ucapan yg dekat fesbuk jeh. mls la nak taip lagi. but, ucapan nie sincere dari aku.




ok frens... jumpa lagi ea~~ sayang korang~~







3 comments:

  1. bestnnya dah abes belajar..selamat menempuh alam pekerjaan!

    ReplyDelete
  2. congratz. smoga berjaya dalam alam pekerjaan pula :)

    ReplyDelete