Monday, January 30, 2012

oh! THANKS silent reader!

assalamualaikum dan selamat sejahtera...

yeay! mood ke-poyo-an sudah kembali. title entry pon dah ke-poyo-an. jadi orangnya lagi sangat ke-poyo-an.errr.....mungkin la "poyo"...akan tetapi sebenarnya pemalu........... pemalu?????????????? see poyo! 

err....semalam kan...kite kan...dapat message dari peminat....hahaha! ok, bukan peminat la sebenarnya..my old friend... dia tanya khabar then dia cakap dia baca blog i ohkay! oh myyy terharunya...sebenarnya dah lama aku tak publish this blog dalam facebook. terasa malu lak orang membaca tapi nak taip jugak yea? blog nieh hantu, kalau dah taip, rasa nak taip lagi. so nasib la siapa yang terbaca entry yang tah hapa hapa. hehe.. before this pon ada yang private message di facebook, hantar emel, ym/skype pon ada, cakap diorang baca blog aku. ehem! blog nieh memang aku taip untuk di baca pon tapi sesiapa yang suka baca jela, yang tak suka tu nasib baik diorang senyap jeh, tak banyak bising, kalau banyak bising pon diorang yang dapat dosa yedak?  

diri aku sendiri pon aku malas nak baca orang merepek tah hapa hapa tapi kalau kawan yang aku kenal, aku memang akan baca sampai orang komen komen pon aku baca. dasar busy body kan. rupa rupanya kawan kawan aku pon dasar busy body jugak. kahkahkah.. ok ok, diorang bukan busy body lah, diorang sangat caring ohkay. serius caring sangat dengan diri aku nieh. sebenarnya selalu jugak kawan kawan message tanya khabar and buat pengakuan membaca blog aku! wahh terharu ohkay! THANKS my beloved friends!

and baru baru nieh isu MALAYSIAN BOY?! ada yang cakap congrat, ada cakap tak payah nak sorok sorok lagi, ada yang tanya bila lagi......?! bila lagi?!???!  humakaaiiiiiihhhhh.....dik non oi, malaysian boy tu kawan aku jeh. tak lebih lebih pon! aaaa perlu ke buat pengakuan i'm still single? muahaha! gila takut saham jatuh yedak? no no no, gue tak main saham beb. tapi nak meng-explain pada kawan kawan yang mungkin confuse or curious or sengaja pancing padahal nak masuk line ke kan, hahahahhaha yang aku tak de apa apa dengan malaysian boy. just a friend.... ada jodoh ada la yedak? :p

and korang perasan tak, awal entry aku bagi assalamualaikum dan selamat sejahtera? sebab.... baru aku realized ada jugak antara kawan kawan aku yang baca blog nieh non muslim. hehe... best berkawan dengan non muslim nieh sebab pemikiran diorang lain sikit dari masyarakat orang melayu kita. ehem! ok, nanak komen lelebey. lu pikir la sendiri. muahaha!



3 comments:

  1. kalaw awak single, abang samad pon single jugak ape. kehkehkeh ;P

    ReplyDelete
  2. untunglah dah ada peminat..hehe

    ReplyDelete
  3. entri ni pon macam entah hape² gak., sakit kepala aku.,
    btw, single ye? wahahahaha..

    ReplyDelete