Monday, January 2, 2012

Tutti Frutti ^^

assalamualaikum...



"dania, kita nak lepak mana nieh?"

"mana lagi, alam jela..."

"hadoi boringnya...acu lia ingat nak g ice room tapi macam tak sempat jeh kang nak tengok wayang lagi. sini ada tutti frutti tak?"

"ala, takde..."

"ala........."

"hah! orang baru teringat, ada tutti frutti dekat mydin!"

"yeay!! jom jom"

entah la kenapa aku mulakan dengan dialog di atas, mungkin kehabisan idea, oh itu tidak mungkin. kemungkinan di sini aku malas nak fikir nak intro macam mana so aku gtau jela situasi petang tadi. hari nieh memang plan nak keluar dengan dania. nak pergi tengok wayang. hewhew...sebelum tengok wayang, pergi isi perut dengan frozen yogurt dulu, yogurt ohkay bukan ice cream, ice cream gemok. kehkeh, padahal selalu jeh melantak ice cream sehinggit tuh. hewhew lagi. so, mari lah mari, mari angkat kerusi tengok pictures kami. haha! *perlukehaha? lantaklah

cantik tempat tutti frutti dekat sini, sangat selesa. kalau dekat ipoh tu, open sangat and lighting dia tak best. sini tiptop, rasa nak duduk lama lama.jakun jap   :)





duta tutti frutti. kami sedia mengambil tempahan model kuli makan untuk tutti frutti. haha!



my feveret, chocolate and vanilla <3 yang lain masam !!! 



ok.. dah habis makan, rasa nak lagi ohkay tapi.....ehem....budget wey budget! muahaha.. dekut betul la...

then habis makan, membawa perut yang kesejukan ke alamanda. first tempat yang di tuju GSC, dapat tiket.... then perut kriookkk krrriiiioookkk lagi.. apa kes?! kuat gila beb makan lately nieh. lapar la wey... so cari cari tempat makan lagi... and...... kteorang makan dekat..................................




*sambung next entry! 


2 comments:

  1. kak alia selalu lepak putrajaya ke???????????
    tak bagitahu punnnn/ :)

    ReplyDelete