Friday, July 22, 2011

Bola itu Sfera dan Jalan Kampungku Sayang

salam...

*aha! patotnye aku update pasal pegi dinner tu dulu kan, tapi tak apa lah, pending kejap.

siapa cakap aku tak layan bola? aku layan kot and buktinya? semalam aku pergi tengok chelsea lawan malaysia dekat stadium mamak. haha! weh, tak mampu kot nak pergi tengok kat stadium bukit jalil. harga tiket paling murah pon rm50++ kot, dengan duit minyak lagi, tol lagi, makan minum lagi, haish, botak cheq kalau cheq p. so, aku layan jela bola kat kedai mamak dengan abang-abang senior... lagipun, duk rumah boring mengadap laptop 24hours! so, budaya lepak semakin menjadi-jadi la di kalangan remaja sekarang, lepak tengok bola. *macam karangan form5 lak.


aku tak kenal pon bro-bro nieh.

senior time dip. rahim :) oh oh, dia nieh blogger, so aku banyak la belajar pasal blog dengan dia :)

senior time dip. awie :) kusyuk gile tengok weh!



lepas tengok bola nieh, aku teman member ku pergi amik barang dekat bukit baru. ingatkan taman perumahan, rupanya rumah kampung and tahu nama kampung tu ape? Kampungku Sayang. hehe.. comel kan? and rumah-rumah kat situ pon comel-comel. first time pergi kampung tu selama 6tahun duk melaka. haish! kesian~~



pastu, nak lepak marina bay. ehem, restoren marina bay. tapi tutup lak. so lepak restoren chaw kueh tiaw jela~~ :)







3 comments:

  1. oh..aku selalu jln kt sini time praktikal dulu..
    n ada member aku duk sini..hehe

    ReplyDelete