Saturday, July 23, 2011

Dinner 4BENC 2011: Looks like a chill party

salam...

ok, meh nak explain sikit apa itu BENC. benc nieh singkatan for Bachelor of Electronic Engineering (Computer Engineering). yes! kos ni la aku ambil sekarang. tak boleh belah kan, tak minat tapi ambil gak. layan kan jela labu..ok, since kteorang tak lama lagi nak grad *ehem, so of course la ada dinner. pada asalnya nak buat aktiviti luar macam pergi port dickson ke tapi tak jadi lak. so buat la dinner. tapi dinner kali nieh bukan formal sangat, dinner nieh lebih kepada chill party la.


vanue party nieh dekat d'village resort. tarikh 20 july 2011 and masa 830pm-1200am. actually, aku tak involve pon setting semua nieh. sehari sebelum dinner baru decide nak join. bayar pon lepas habis dinner. so, tak ada la nak prepare gembak sangat kan. pakai pon biasa-biasa jeh ^_^.

aktiviti:

1. menjamu selera


2. mumia game




3. juara benc



4. passing getah using straw


5. minum air dalam satu jug guna straw berlubang.


6. pemberian hadiah.


game yang paling best sekali of course la masa passing getah guna straw sebab, ada member aku tu, diorang suruh dia buat demo. then arahan suruh pusing mengelilingi kerusi tapi first dia buat demo, dia pusing setempat. time tu aku rasa semua orang tahan gelak kot sebab malu-malu tucing nak gelak tapi second demo bila kteorang suruh dia demo lagi, tahu dia demo camne? dia amik kerusi tu then dia pusingkan kerusi. time tu memang semua tibai gelak tak ada hati la sebab dah dua kali kot dia salah demo. memang kelakar habis weh. haish! dia nieh pengantin baru, so dah lewat malam kan, so paham-paham jela kan. *ehem. husband tunggu kat rumah dah tu weh ;p



then, game juara benc pon best jugak sebab game nieh need kita alert. kalau tak alert memang pening. so, aku sempat bertahan separuh jalan je sebab hilang fokus. hehe. fokus alia fokus!



nie classmate semua. dalam 46orang macam tu. ini jelah kot nak share. tak ada idea sudaa...hehe.. :)


4 comments:

  1. haha cute! hei kenapa you tak jadi mumianya?kikiki...

    ReplyDelete
  2. hehe. diorang ckp i xlayak.kehkeh ;p

    ReplyDelete
  3. bestnye leh dinner ngan dak2 class..>___<

    ReplyDelete
  4. best!!!fokus alia!!fokus!!hehehe

    ReplyDelete