Sunday, July 24, 2011

Si Dia turun Melaka nak makan Ayam Penyet? haha

salam...

haip haip! sape fikir i nak update pasal boypren i? tak main la ohkey boyfie2 nieh! haha*budget~~ padahal tak ada bf :(


ok, friday lepas member i turun dari pahang sebab nak pergi karnival kerjaya dekat mitc nieh. so, dia tidur sini la. then hari sabtu tu seperti biasa la, i duk rumah layan fesbuk, layan gosip, layan ape jelah yang boleh layan kan. bila tengah hari jeh, member i cakap nak pergi makan ayam penyet. yang kelakarnye, dia nak pergi ayam penyet tu sorang-sorang naik bas. hadoi la cik farah oi!! apesal la ko tak tanya haku dulu, selalu assume sendiri taw. pas dengar die cakap macam tu, serius aku gelak guling-guling.

semakin kiut la...bila nak tawin? ;p

king maghia pon ada jugak ;p

so aku pon tanya la dia, kenapa dia tak nak ajak aku jeh, then dia cakap takut aku tak nak pergi then menyusahkan aku. alahai farah ku sayang, ko turun jauh-jauh kot, so mesti la aku nak keluar ngan ko. adoyai. so, tengah hari tu, kteorang pergi la makan kat ayam penyet tu. ayam penyet memang favourite farah pon. dia cakap, dia turun melaka nieh, tak kira apa berlaku, puting beliung sanggup dia tempuh demi nak makan ayam penyet. *oke, tipu. tapi like seriusly, itu adalah salah satu sebab la kan dia turun melaka. mengidam katanya.

ayam penyet

ape ea menu nieh. tah, tak ingat tapi macam bunyi leleh-leleh la. jarang makan @_@

ok, ayam penyet nieh memang selalu jugak la port kteorang lepak, bisanya hari jumaat. tak tahu kenapa mesti hari jumaat tapi almost every week jugak perginye. sebab nasi dia best lah kan kan u olls =)


farah-farah~~ ko datang singkat sangat la, tak sempat nak bual panjang lagi. ko pon nampak penat jeh, so aku biarkan ko berehat jeh. pape kekurangan masa ko kat sini, aku minta maaf ea. and, aku lupeh nak bagi souvenir beijing hari tu. next time ea ^_^ sayang ko...

6 comments:

  1. kak alia! belanja saya makan ayam penyet please? :)
    sem depan ni kak alia dgn kak farah takde dah eh?

    ReplyDelete
  2. ainraus: jom tp kak farah yg lanje.hehe

    AWM: sedap~~~ lalalala

    ReplyDelete
  3. Wah2x...suker ayam penyet...buka pOse ni x Leh nk mkn mknn kegemaranku ini...kena tukar yg len pLak..nnti jemu...=(

    ReplyDelete