Sunday, July 24, 2011

Penyibuk Tegar ;p

salam...

hehe. tajuk macam gempak kan. hm, semalam aku saja menyibuk setting untuk dinner kelas member aku. so so penyibuk kan aku nieh tapi ada aku kesah. haha. so, ni la aktiviti semalam, meniup belon sampai perut kempis. cecece kempis kerrr? boooooo~~~ adah tiup bau belacan ;p

semangat giler tiup

hehe. nie comel kan kan? ;p

nie belakon je, selalu ngelat tiup belon ;p

then baru la cik fiz kte sampai

chaiyok2! :)

eeyah eeyah, tak sampai la. pendek upenye~~~  ;p

yeezzaa, ni lah artis jemputan! artis beb artis!


video
so, aku sempat la rakam sesi latihan diorang. penyibuk kan? hehe...

actually kelas diorang nieh ramai member aku time diploma dulu, so aku memang muka tak malu la join jeh aktiviti diorang just kalau aktiviti formal tu segan la kot nak join. hehe..yes yes, aku pon ada sifat malu and segan ;p jom tengok gambar member aku yang sangat gorgeous and vogue.



see! nmpak tak bertapa effortnye rakan-rakan aku bersiap.hehe ;p



1 comment: