Monday, May 23, 2011

Aku semakin aktif berblogging

slm...


ok, hari tu penah buat entry Aku bukan blogger tegar nie, so terasa macam tak kene lak dengan keadaan sekarang since aku rajin pulak nak post bukan-bukan setiap hari..haha...siap kene perli lagi dengan teman-teman baik" tak mau pindah hostel sebab nak pakai internet kat rumah sewa nak buat blog la tu"..hahaha...pandai pon korang, korang memang layak menjadi sahabat aku sebab memahami..kikiki...

kenapa la aku rajin pulak buat blog nie kan? meh dekat-dekat duduk rapat-rapat kat pc/laptop korang nie, meh aku nak cite...

dah banyak kali kot aku mention aku sedang menjalani sem khas..sem khas nie start bulan mei habis bulan ogos.kelas aku just ada hari isnin, selasa and rabu je...perghhh...memang heaven gila la bagi orang yang ada duet, boleh jalan-jalan cari makan, cari boypren, cari gulpren tapi bagi aku yang poket habuk pon tarak, duduk rumah menganga mulut jela sambil merepek-repek dalam blog nie...

sebab tu la aku rajin nau la menaip-menaip nie.tak kisah la ada orang baca ke takde, yang penting aku happy gila buat blog..hehe...actually, aku sunyi.....hahaha...handphone diam menyepi je, *org xde bf...mcm nie la* kesian-kesian....muka budget comel tapi takde bf...kahkahkah..boooooo...rilex alia rilex, kawal perasaan...

hmm...ape kejadahnye la aku merepek nie..nak taip laju-laju nie sebab nak pindah hostel, kawan-kawan tercinta semua ada kat sana dah...and esok ada Quiz litar elektrik..demmmmm!!!! aku PALING TAK SUKA subjek nie!!! mummy help me...waaaaa...... :'( *eh tetiba pulak cite pasal quiz, what the.........tolong sambung.

ok, noktah utk entry nie.

5 comments:

  1. wowowo..semakin disukai encik hadie..ahaks!

    ReplyDelete
  2. ko jelez...wek wek... ;p btw, ko suh aku post ape kat wall ko tu? penin lalat dah aku nie..

    ReplyDelete
  3. ooo..ko wat onar eh kat page aku..haha...nk kena ni...wakaka!

    ReplyDelete
  4. haha..ko yg sabotaj aku dulu ;p

    ReplyDelete
  5. haha...baru tau ke aku mcm tu..ahaks!

    ReplyDelete