Tuesday, May 17, 2011

Kawan-kawan, saya bukan sombong

slm...


entry nie khas buat kawan-kawan yang rajin hantar chat kat facebook...ok, terlebih dulu aku mintak maaf ea sebab tak layan korang..well, aku memang mls nak chatting bagai just kalau ada hal penting or kenalan-kenalan rapat yang hantar chat je akan di layan..

aku buat entry nie sebab ada seorg mber nie, hantar chat kat aku

"salam"

aku tak reply, then die hantar lagi

"tny khabar xpenahnya nak reply"

haha..sori la kawan, aku memannnngggg mlssss nak chat...aku tak suka chat dgn org yg tak kenal tapi kalau kawan kepada kawan, and pandai amik hati aku, aku suka la layan..haha..memilih rupanya...kadang-kadang la memilih tapi macam aku ckp tadi la, aku chat dgn kenalan yg betul-betul kenal la..kes tadi pas die ckp aku xpenah reply, kesian lak, aku juz reply "salam" je..then mls..hehe..mintak maap yea bro..


ok, aku bukan sombong tau, kalau korang nak kenal aku lebey2 boleh baca belog aku nie..(budget mcm femes)..serius, aku bukan sombong ke hape tapi aku mls sgt nk chat, tlg la faham...

5 comments:

  1. ok cik ya...noted

    ReplyDelete
  2. la...komen sini upanye...ape mista?? haha

    ReplyDelete
  3. xde pe cik ya..mcm mna awk tau sy yg komen

    ReplyDelete